Var kan man få lådor för flytt. 5 kostnadsfria sätt

Du kommer att spara ett stort antal penger ifall du kommer att undersöka och jämföra villkor av olika flyttfirmor. Tyvärr betalar många människor för mycket till flyttfirmor och även spenderar sedan mycket pengar på att köpa lådor för att flytta.

Var kan man få flyttlådor gratis
1. Systembolaget
De bästa lådorna kan man få från Systembolaget. De är allvarligt tunga och de flesta har utskurna handtag och lock. De passar perfekt för CD-skivor, filmer, böcker, tallrikar och andra föremål som snabbt kan göra lådan ganska tung. Dessutom ser de coola ut! Vill du hellre ha en blöjlåda eller en med Jack Daniels?
2. Barer, nattklubbar och restauranger
Samma lådor som du kan få i Systembolaget, kan du också hitta i lokala barer och nattklubbar. Dessutom kommer en restaurang med en bar att ha spritlådor och lådor för mat.
3. Bokhandel
Det är en bra idé att ringa till bokhandeln för att ta reda på vilken dag de får leveransen innan du går dit. Dessa lådor är robusta nog att hålla böcker, så de kommer definitivt att hålla allt du behöver.
4. Skolor
Många människor uppmärksammar inte det faktum att skolorna får många saker varje vecka, till exempel toalettpapper, pappershanddukar, krita etc. Dessutom kommer det att finnas matleveranslådor i cafeterian.

5. Banker och kontor
Banker och kontorsbyggnader är också bra platser med gratis lådor, särskilt en försäkring eller advokatbyrå som kan gå igenom massor av kopieringspapper. Dessa kopieringspapperslådor med handtag kommer att uppskattas av dina flyttarbetare.
Det finns alltid sätt att använda soppåsar för din flytt. Glöm inte att du alltid har många saker som kan användas som förpackningsmaterial.