Flyttföretag som hjälper dig med privatflytt, kontorsflytt och tungflytt

Privatflytt
Elefant Flytt tar hand om ert privata bohag. Från en liten lägenhet i stan till villan på landet. Vid större objekt, till exempel vid flytt från villa eller större lägenhet, kommer vi och diskuterar fram en lämplig lösning tillsammans med kunden, vi utför en kostnadsfri besiktning.

Vill du ha packning utför vi denna med speciellt utbildade packmästare. Vår personal är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker och tar ditt förtroende på största allvar. För ett förtroende är just vad det är när du låter oss komma in i ditt hem och ansvara för dina personliga ägodelar.

Hos oss får arbetsdatorn, finporslinet och de gamla skidorna i förrådet samma omtanke. Vi vet nämligen att affektionsvärdet på våra kunders möbler och saker många gånger kan vara långt mycket högre än det ekonomiska värdet.

Kontorsflytt
Elefant Flytt & Express AB utför en total kontorsflyttning med packning, transport och uppackning. Vi gör en kostnadsfri besiktning där vi gemensamt med kunden diskuterar fram en optimal kontorsflyttning och lämnar därefter offert.

Vid större kontorsflyttar är planering mycket viktig. Vi flyttar både små och stora företag inom olika branscher och vet av erfarenhet att en företagsflytt ställer andra krav än en flytt av ett privat hem. Ofta är ytorna större, tidschemat pressat och flytten mer komplex.

En liten miss kan bli väldigt kostsam. Vi planerar och genomför flytten på det sätt som är bäst för just din verksamhet, med minsta möjliga störningar i produktionen.

Med vår fullservice kan du lugnt lämna allt från planering, packning och städning till mellanlagring, leverans, uppackning och montering av möbler till oss. Kontakta vår transportledning som ger dig råd utifrån just dina behov.

Tungflytt
När man behöver flytta tunga möbler eller dylikt kan det vara svårt att klara av det på egen hand. Kontakta då oss för kostnadsfri besiktning och vägledning så hjälper vi dig. Vi har yrkeskunniga packmästare och expressarbetare samt moderna flyttfordon och fullständig utrustning för professionell hantering av ditt hems möbler, konst, pianon, kassaskåp/vapenskåp och andra dyrbarheter. Vi är specialiserade på alla slags tunga transporter och flyttar. Vi har lång erfarenhet och utbildad personal.

Källa