ATT FLYTTA TILL EN ANNAN STAD ELLER LAND

Googling och lärande
Att flytta till en annan stad eller ett annat land blir även mer stressigt än att flytta inom samma ort. För att känna sig själv lugn på en ny plats, leta först efter information på Internet.

Titta på bilder och videor, ”vandra” på online-kartan för att få en allmän uppfattning om området. En butik, apotek eller busstation kan behövas direkt på flyttdagen. Efter att ha utforskat situationen i förväg kommer du att vara mer förberedd för livet på en ny plats.

Nästan varje storstad eller region, och nästan alla länder, har tematiska webbplatser som publicerar en stor del av användbar information. Det viktigaste är att se till att resursen uppdaterades nyligen och informationen är aktuell. Fortsätt läsa

Var kan man få lådor för flytt. 5 kostnadsfria sätt

Du kommer att spara ett stort antal penger ifall du kommer att undersöka och jämföra villkor av olika flyttfirmor. Tyvärr betalar många människor för mycket till flyttfirmor och även spenderar sedan mycket pengar på att köpa lådor för att flytta.

Var kan man få flyttlådor gratis
1. Systembolaget
De bästa lådorna kan man få från Systembolaget. De är allvarligt tunga och de flesta har utskurna handtag och lock. De passar perfekt för CD-skivor, filmer, böcker, tallrikar och andra föremål som snabbt kan göra lådan ganska tung. Dessutom ser de coola ut! Vill du hellre ha en blöjlåda eller en med Jack Daniels? Fortsätt läsa